maandag 1 december 2014

Muzische opener

30 September, het was de dag van de muzische opener.
De muzische opener was dit jaar gebaseerd op het verhaal " Zeven gekke mannetjes" van Geert de Kockere. Wij maakten het verhaal nog ietsje persoonlijker en zetten het verhaal wat meer naar ons hand.Wij mochten dit spelen in de kerk, een super ervaring om daar te mogen spelen.

Het begon allemaal met 7 mannetjes, 7 dagen van de week, 7 verschillende karakters met 7 typerende kleuren.Zondag, het witte mannetje, die steeds droevig was, gaf op het einde van de week een groot verjaardagsfeest. Alleen had ze geen idee wie ze moest uitnodigen.

In het midden van de wolkenwereld hing een grijze, donkere wolk. Daar zat zondag achter verstopt, natuurlijk trok zo'n grijze wolk al snel alle aandacht. Alle dagen van de week gingen eens kijken en probeerden zondag wat op te beuren, samen met de hulp van de kinderen. Snel kreeg de wolk al wat kleur en werd zondag beetje bij beetje gelukkiger. Op het einde van de week hadden we een groot feest!

Ik was vrijdag, het gele, muzikale en vrolijke mannetje. Als vrijdag, probeerde ik met wat muziek en samen te zingen met de kinderen, zondag wat op te beuren. Het was super om terug eventjes op de planken te staan en alle geboeide en lachende gezichtjes te zien.



Hieronder vind je enkele foto's...









woensdag 8 oktober 2014

Welkom !

Dag iedereen en welkom op mijn blog!

Mijn naam is Phebe Callewaert. Af en toe zal je hier kunnen meegenieten van wat ik dit jaar allemaal meemaak. 


Enkele weetjes :


Ik studeerde af aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten Brugge, Woordkunst-Drama. Dit jaar start ik een volledig nieuw verhaal aan de Vives Kortrijk. Momenteel studeer ik lager onderwijs via werkplekleren. In het begin van het jaar werden we elk een school toegewezen. Mijn schooltje is de vrije gemengde basisschool Posthoorn in Wevelgem. Iedere dinsdag en donderdag is dat mijn place to be. 


Muziek is mijn grootste passie, daarnaast hou ik ook ontzettend veel van dansen. Ik hoop dat het een ontzettend, geweldig, fantastisch, formidabel jaar zal worden, maar daar twijfel ik niet aan! 





Veel leesplezier!